Ποιοί Είμαστε

Pizza Liapis

Η εταιρεία ΛΙΑΠΗΣ ιδρύθηκε το 1995 από τον Λιάπη Δημήτριο και συνεχίζει να δραστηριοποιείτε και σήμερα με συνοδοιπόρο του την σύζυγό του Ανδρομάχη, στο χώρο παραγωγής προιόντων ζύμης.


Δίκτυο

Η εταιρεία ΛΙΑΠΗΣ, σήμερα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σημείων λιανικής πώλησης με προιόντα κατεψυγμένα ,σε συσκευασίες έτοιμες για τον επαγγελματία . Αρτοποιεία, τυροπιτάδικα, αναψυκτήρια, μινι μαρκετ, σούπερ μάρκετ, τοπικές αλυσίδες μάρκετ, χώροι μαζικής εστίασης. Η διακίνηση των προιόντων γίνεται στους Νομούς Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Πιερίας με δικό της στόλο φορτηγών αυτοκινήτων ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα με ένα μεγάλο δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων.. Έχουμε εμπειρία....Συνεργαζόμαστε με μεγάλες τοπικές αλυσίδες για τα PL(PERSONAL LABEL)

Pizza Liapis

Ποιοτικός Έλεγχος

Παραδοσιακό εργαστήρι-οικογενειακή επιχείρηση που μέλημα της να προσφέρει αγνά προιόντα.Βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές με τα πιο φρέσκα υλικά ,τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής με συνεχής ποιοτικούς ελέγχους ,σε όλα τα στάδια παραγωγής ,από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Pizza Liapis

Ποιότητα

Η ποιότητα στην κορυφή.....Η ποιότητα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για αυτό το λόγο περισσότεροι απο 6000 καταναλωτές απολαμβάνουν καθημερινά τα προιόντα και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Pizza Liapis